This website uses cookies to enhance your experience.

Fletch / Fletch Lives (DVD)

Fletch kult-klassikerene med Chevy Chase i hovedrollen! Fletch (1985) Fletch, som jobber som journalist i en større avis i Los Angeles, arbeider med en story om narkotikahandelen på stranden da Alan Stanwyk kommer til ham. Han har følgende forslag: Fletch skal få 50.000 dollars og en sikker
Price
kr 99,00 - kr 12,45 kr 86,55
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Fletch kult-klassikerene med Chevy Chase i hovedrollen!


Fletch (1985)
Fletch, som jobber som journalist i en større avis i Los Angeles, arbeider med en story om narkotikahandelen på stranden da Alan Stanwyk kommer til ham. Han har følgende forslag: Fletch skal få 50.000 dollars og en sikker fluktrute til Rio hvis han myrder ham! Fletch går med på å gjennomføre det vel planlagte mordet, men i virkeligheten gir han seg i gang med å etterforske for å finne ut sannheten om StanwykFletch Lives (1989)
Fletch arver en avdød tante. Dermed må han forflytte sitt legeme fra sin trygge plass i Los Angeles til et sumpområde i Lousiana. Han ankommer den gamle sørstatsbyen som neppe har forandret seg siden slaveriets dager. Første natten går han til sengs med den kvinnelige sakføreren som skal overlate ham tantens etterlatenskaper. Mens han sover sin søte (kloroformerte?) søvn, blir kvinnen myrdet. Fletch forfølger morderne på en måte som er nærmeste invitasjon for lokalbefolkningen til å klynge ham opp i et dertil egnet tre. Filmens reddende engel er evangelisten Farnsworth, som ønsker å kjøpe Fletches nyarvede eiendom, slik at han kan utvide sitt Disneyland-inspirerte bedehusimperium. Det hele er visst nøyaktig så sinnsykt som beskrivelsen tilsier.

Specifications
Item No. 52GSD8248147
Utgitt 2007
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense 11
Antall disker 2
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading