This website uses cookies to enhance your experience.

Full Pakke 2 (DVD)

Den pensjonerte leiemorderen Jimmy "The Tulip" Tudeski lever nå et fredelig liv i sin deilige bungalow på en meksikansk strand, milevis unna sitt gamle liv og hendelsene i The Whole Nine Yards. Med hjelp fra sin tidligere nabo, den fredsæle og omgjengelige tannlegen Nicholas "Oz" Oseransky, har
Price
kr 99,00 - kr 70,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Den pensjonerte leiemorderen Jimmy "The Tulip" Tudeski lever nå et fredelig liv i sin deilige bungalow på en meksikansk strand, milevis unna sitt gamle liv og hendelsene i The Whole Nine Yards.


Med hjelp fra sin tidligere nabo, den fredsæle og omgjengelige tannlegen Nicholas "Oz" Oseransky, har Jimmy faket sin egen død, og konsentrerer seg fullt og helt om sin nye geskjeft i livet - å holde huset rent og perfeksjonere sine kulinariske ferdigheter sammen med kona Jill, for øvrig Oz' gamle tannlegeassistent og ellers profesjonell leiemorder hun også, som vel å merke aldri har lyktes hundre prosent med en jobb.En ytterst lite velkommen forbindelse til deres gamle liv dukker en dag opp. Det er Oz, kortpustet og desperat, som bønnfaller dem om å hjelpe ham med å redde hans kone Cynthia fra den ungarske mafiaen.

Specifications
Item No. 7041271352958
Utgitt 2004
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense 11 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 34 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading