This website uses cookies to enhance your experience.

Hundreåringen Som Klatret Ut Gjennom Vinduet Og Forsvant (DVD)

Etter et langt og innholdsrikt liv havner Allan Karlson på gamlehjem i den tro at det vil bli hans siste stopp. Problemet er at helsen hans fortsatt er utmerket og dagene blir derfor veldig kjedelige - så når feiringen av Allans 100-årsdag nærmer seg, noe han ikke er det minste interessert i,
Price
kr 99,00 - kr 20,00 kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Etter et langt og innholdsrikt liv havner Allan Karlson på gamlehjem i den tro at det vil bli hans siste stopp. Problemet er at helsen hans fortsatt er utmerket og dagene blir derfor veldig kjedelige - så når feiringen av Allans 100-årsdag nærmer seg, noe han ikke er det minste interessert i, benytter han sjansen og rømmer.


En serie av hendelser tar Allan med på en ellevill og uventet reise omgitt av en gjeng kriminelle, iblandet mordere, en pose full av penger, en elefant og inkompetent politi. For alle andre ville dette ha vært et eventyr for livet, men med Allans bakgrunn er det omtrent som vanlig. Ikke bare har han vært vitne til noen av historiens viktigste hendelser, han har også spilt en sentral rolle i dem. Vi følger Allans tidligere eskapader og hans utrolige innvirkning på historien, hvor han blant annet bidro til å oppfinne atombomben og ble gode venner med alt fra amerikanske presidenter til russiske tyranner.


 


Filmen er basert på Jonas Jonassons bestselger og er regissert av Felix Herngren - med Robert Gustafsson i hovedrollen.

Specifications
Item No. BNA3128256
Utgitt 2014
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense 11 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 49 minutter
Undertekst Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
    Loading
    Loading