This website uses cookies to enhance your experience.

Identity Thief

Jason Bateman ( Horrible Bosses, Arrested Development ) og Melissa McCarthy ( Bridesmaids ) spiller hovedrollene i Identity Thief - en febrilsk komedie hvor en helt vanlig fyr tvinges til å gå til ekstreme skritt for å renvaske navnet sitt. Med alt å tape etter at identiteten hans blir stjålet,
Price
kr 79,00 - kr 9,48 kr 69,52
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Jason Bateman (Horrible Bosses, Arrested Development) og Melissa McCarthy (Bridesmaids) spiller hovedrollene i Identity Thief - en febrilsk komedie hvor en helt vanlig fyr tvinges til å gå til ekstreme skritt for å renvaske navnet sitt. Med alt å tape etter at identiteten hans blir stjålet, finner han ut hvor sprø man kan bli av at andre nyter livet på din kreditt.
En uendelig tilgang på penger har gitt Diana (McCarthy) et liv i sus og dus som shoppingdronning i Miami, hvor hun kan kjøpe hva hun enn peker på. Det er bare én hake: ID-kortet hun bruker for å finansiere shoppinggalskapen tilhører Sandy Bigelow Patterson (Bateman) - en forretningsmann som bor på den andre siden av USA.

Den ekte Sandy Bigelow Patterson har bare én uke på seg til å spore opp bedragersken før hele verdenen hans imploderer. Han retter dermed nesa sørover for å konfrontere kvinnen som har adgangskortet til livet hans. Mens hans prøver å bestikke, lokke og true henne de nesten 3000 kilometerne fra Miami til Denver, oppdager han hvor vanskelig det kan være å få identiteten sin tilbake.
Specifications
Item No. 76NSD8293669
Utgitt 2013
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense 11 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 47 minutter
Undertekst Dansk, engelsk, finsk, norsk, svensk
    Loading
    Loading