This website uses cookies to enhance your experience.

Jackass - The Movie

MTV Films presenterer et spinnvilt ensemble og en stab av idioter som klin gærne løper rundt i et variert utvalg av underbenklær og irriterer det store publikum. "Hvorfor?" spør sikkert noen, men et bedre spørsmål er "Hvorfor ikke?" Det har blitt begått større ugjerninger i filmverdenen - noen av
Price
kr 59,00 - kr 7,08 kr 51,92
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
MTV Films presenterer et spinnvilt ensemble og en stab av idioter som klin gærne løper rundt i et variert utvalg av underbenklær og irriterer det store publikum. "Hvorfor?" spør sikkert noen, men et bedre spørsmål er "Hvorfor ikke?"


Det har blitt begått større ugjerninger i filmverdenen - noen av dem med vesentlig større budsjetter og intensjoner - og det er ikke som om "Jackass the movie" forsøker rote med samfunnets moralske karakterstyrke, formålet er heller å tilføre en god krampelatter her og der med en rekke småfnis på veien.I "Jackass" møter du de samme klovnene som i TV-serien, skjønt denne gangen drar de spikk, spillopper og stunt enda lenger. Johnny Knoxville, Steve-O, Bam Margera, Chris Pontius, Jason "Wee-Man" Acuna, Ryan Dunn, Dave England, Preston Lacy og Ehren McGehey tilbrakte fire uker med filming i Pennsylvania, Oregon og California, to uker med drikking hos en ølsponsor i Florida, én uke med shopping i Japan og én uke med ferie i Mexico. Resultatet er "Jackass the movie".

Specifications
Item No. 7332431008465
Utgitt 2002
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 25 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading