This website uses cookies to enhance your experience.

Junebug

Madeleine er kunsthandler i Chicago. Hun er urban, velutdannet og sofistikert. På en kunstauksjon møter hun tilfeldigvis George. De forelsker seg hodestups i hverandre, og en uke senere er de gift! George er fra en liten by i sydstatene, og da paret sammen drar hjem til hans foreldre, er det to
Price
kr 99,00 - kr 40,00 kr 59,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Madeleine er kunsthandler i Chicago. Hun er urban, velutdannet og sofistikert. På en kunstauksjon møter hun tilfeldigvis George. De forelsker seg hodestups i hverandre, og en uke senere er de gift!


George er fra en liten by i sydstatene, og da paret sammen drar hjem til hans foreldre, er det to verdener som kræsjer sammen: Madeleine skiller seg ut som en fargerik flamingo i en andedam. Georges familie er lettere eksentrisk og har ikke mye til overs for den smarte storbyjenta, som ikke kan unngå å føle seg fremmed i denne bitte lille byen, med dens trege tempo og trangsynte innbyggere. Men det er håp i sikte, for mens George trekker seg mer og mer inn i seg selv og vekk fra Madeleine, viser hans gravide svigerinne (Amy Adams) seg å inneholde mye mer enn det øyet kan se.JUNEBUG er en hjertevarm og menneskeklok film om kampen for å høre til og om å fi nne vennskap der hvor man minst venter det. Amy Adams ble nominert til en Oscar og har vunnet mange anerkjente filmpriser for sin rolle i filmen.

Specifications
Item No. DVD8953
Utgitt 2004
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 42 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading