This website uses cookies to enhance your experience.

Jungelbiffen

Item No. 137085
Forbudt er bare et av de ordene som fester seg til Jungelbiffen. Andre ord kan være skamløs, pervers og sinnsyk morsom. Ingen annen animert film har gjort kunststykket etter Jungelbiffen og oppnådd en X-rating i USA, bli totalforbudt i New Zealand og stevnet for et millionbeløp av Tarzan-skaperen
Price
kr 79,00 - kr 69,00 kr 10,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Forbudt er bare et av de ordene som fester seg til Jungelbiffen. Andre ord kan være skamløs, pervers og sinnsyk morsom. Ingen annen animert film har gjort kunststykket etter Jungelbiffen og oppnådd en X-rating i USA, bli totalforbudt i New Zealand og stevnet for et millionbeløp av Tarzan-skaperen Edgar Rice Burroughs etterkommere.


Jungelbiffen er urskogens mest ynkelige vesen. Faktisk så inkompetent og impotent at hans frekke ape Cheapo må håndtere sexen med hans kjæreste June, mens Tarzan faller ned fra tretoppene. Men vår venn har større problemer. Bazonga, en ekkel dronning med 18 patter (yeah!), er ute etter verdensherredømmet og Jungelbiffen må stoppe henne og hennes hær av hoppende kjempe-pikker som frådende spytter omkring med dødssperm!

Specifications
Item No. AWE0426NDVD
Utgitt 1976
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 8 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading