This website uses cookies to enhance your experience.

Knocked Up / The 40 Year-Old Virgin

  Knocked Up (2007) Allison Scott lever livet "on the fast track" og er er ferd med å gjøre karriere som underholdningsjournalist. Men alt sporer av da hun blir gravid etter en forfyllet one-night-stand med slække Ben Stone. Allison står overfor valget å gå gjennom dette alene eller bli kjent med
Price
kr 99,00 - kr 60,00 kr 39,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
 


Knocked Up (2007)
Allison Scott lever livet "on the fast track" og er er ferd med å gjøre karriere som underholdningsjournalist. Men alt sporer av da hun blir gravid etter en forfyllet one-night-stand med slække Ben Stone. Allison står overfor valget å gå gjennom dette alene eller bli kjent med barnets far, og hun bestemmer seg for å gi den elskelige dusten en sjanse. Og vil Ben stille opp?The 40 Year-Old Virgin (2005)
Den 40-årige Andy Stitzer (Steve Carell) har oppnådd en del i løpet av sitt liv. Han har en god jobb i en elektronikkforretning, en hyggelig leilighet, gode venner og han er den stolte eier av en tegneserie- og actionfigursamling. Men det er bare en liten ting han ikke har fått tatt seg sammen til ennå, noe som de fleste andre på hans alder har fått overstått. Og gjort mye.Andy har aldri, aldri noensinne vært til sengs med noen - ikke engang ved et uhell. Men er det egentlig noe å gjøre så mye ut av? Det synes Andys kollegaer i hvert fall at det er. Selv om de synes at han er en smule underlig, ser de det som deres plikt å hjelpe ham. De gjør det de kan for at det skal lykkes. Men da Andy møter den 40-årige Trish (Catherine Keener), mor til tre barn, er hun kanskje den som kan lokke ham ut av hans livslange sølibat?

Specifications
Item No. 5050582763713
Utgitt 2010
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense 11
Antall disker 2
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading