This website uses cookies to enhance your experience.

Laws Of Attraction (DVD)

De to profilerte skilsmisseadvokatene Daniel Rafferty og Audrey Woods har sett kjærligheten havarere på så mange forskjellige måter at de aldri i livet kan forestille seg et lykkelig ekteskap for egen del. Hvordan i all verden skal det da kunne gå bra med kjærligheten som oppstår dem imellom? Audrey
Price
kr 99,00 - kr 20,00 kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
De to profilerte skilsmisseadvokatene Daniel Rafferty og Audrey Woods har sett kjærligheten havarere på så mange forskjellige måter at de aldri i livet kan forestille seg et lykkelig ekteskap for egen del. Hvordan i all verden skal det da kunne gå bra med kjærligheten som oppstår dem imellom?

Audrey og Daniel er begge stjerner på sitt felt, men de utgjør en klassisk studie i motsetninger. Hun praktiserer loven til den minste bokstav, overlater intet til tilfeldighetene, mens han vinner sakene sine med store porsjoner flaks og fleksibilitet, samt en noe uvøren stil. En dag møtes de på hver sin side i en stygg skilsmissesak, en skittentøyvask med to kjendiser, Thorne og Serena Jamison, som foregår i full offentlighet. Sentralt i forhandlingene er et slott i Irland begge partene vil ha kloa i.
Specifications
Item No. 7041271370556
Utgitt 2004
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense 15 år
Spilletid 1 time 26 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading