This website uses cookies to enhance your experience.

Napoleon Dynamite / Nacho Libre (DVD)

  Napoleon Dynamite (2005) Napoleon bruker dagene på å tegne fantasimonstre, gå i tottene på broren Kip og unngå sin sleipe onkel Rico. Etterhvert skaffer han seg to nye venner - sjenerte Deb og bartegutten Pedro - og trioen starter en kampanje for at Pedro skal bli valgt som elevrådsformann og få
Price
kr 79,00 - kr 69,00 kr 10,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
 


Napoleon Dynamite (2005)
Napoleon bruker dagene på å tegne fantasimonstre, gå i tottene på broren Kip og unngå sin sleipe onkel Rico. Etterhvert skaffer han seg to nye venner - sjenerte Deb og bartegutten Pedro - og trioen starter en kampanje for at Pedro skal bli valgt som elevrådsformann og få elevrådets villeste drømmer til å gå i oppfyllelse. Men hvis Pedro skal slå overlegne Summer, må Napoleon ta i bruk sitt hemmelige våpen.Nacho Libre (2006)
Jack Black er morsommere enn noen gang i rollen som Ignacio, en kokk som jobber i et kloster for å brødfø foreldreløse barn om dagen, men som om natten forvandler seg til Nacho Libre, en berømt bryter i tettsittende strømpebukse. Oppildnet av hjelperen sin Skjelettet Esqueleto utfordrer Nacho Mexicos mest fryktede brytere i kampen for å redde barna og vinne hjertet til søster Encarnación, hans store inspirasjon og forbudte kjærlighet. Filmen er lagd av skaperne bak Napoleon Dynamite og manusforfatterne til School of Rock.

Specifications
Item No. 7332431033863
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense 11 år
Antall disker 2
Spilletid 2 timer 59 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading