This website uses cookies to enhance your experience.

No Reservations

Lysten på et perfekt tilberedt måltid bestående av mørt vaktelkjøtt i deilig trøffelsaus? Det er ingen sak for kjøkkensjef og arbeidsnarkoman Kate (Catherine Zeta-Jones). Fullt så enkelt er det derimot ikke å takle den frilynte, operaelskende fyren som nettopp har begynt i jobben som assisterende
Price
kr 79,00 - kr 50,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Lysten på et perfekt tilberedt måltid bestående av mørt vaktelkjøtt i deilig trøffelsaus? Det er ingen sak for kjøkkensjef og arbeidsnarkoman Kate (Catherine Zeta-Jones). Fullt så enkelt er det derimot ikke å takle den frilynte, operaelskende fyren som nettopp har begynt i jobben som assisterende kjøkkensjef ved Kates snobbete Manhattan-restaurant.


For ikke å snakke om hvor problematisk det er å håndtere Kates niese, (Abigail Breslin), som nettopp er blitt foreldreløs og kommer for å flytte inn hos henne. I motsetning til Kate liker hun fiskepinner bedre enn gåselever ... - Jeg skulle ønske det fantes en kokebok for livet, med oppskrifter som fortalte oss nøyaktig hva vi skulle gjøre, sier Kate til psykologen sin (Bob Balaban) i filmen.


 


Og det er nettopp kjærligheten til livet (og til god mat!) som preger denne hjertevarme og morsomme historien om en kvinne som oppdager at det faktisk finnes en verden utenfor hennes eget kjøkken. Bli med inn – noe nytt og annerledes er i gjære hos Kate.

Specifications
Item No. NDVSY14314
Utgitt 2007
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense 11 år
Spilletid 1 time 44 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading