This website uses cookies to enhance your experience.

Piccadilly Jim

Jim (Sam Rockwell) er en ung, amerikansk playboy som lever det glade liv i London. Dagene preges av kvinner og utagerende festing, og flere skandaløse hendelser med slåssing og drikking fører til at han blir velkjent i Londons kretser. Han tildøpes Piccadilly Jim av sladrepressen - til stor
Price
kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Jim (Sam Rockwell) er en ung, amerikansk playboy som lever det glade liv i London. Dagene preges av kvinner og utagerende festing, og flere skandaløse hendelser med slåssing og drikking fører til at han blir velkjent i Londons kretser.


Han tildøpes Piccadilly Jim av sladrepressen - til stor forargelse for hans stemor Eugenia som prøver å klatre høyere på den sosiale rangstigen i hjemlandet. Familiens representant i form av den fryktinngytende tante Nesta (Blethyn) har fått i oppdrag å eskortere ham tilbake til New York til gjenoppdragelse og skikkelig arbeid. Jim har ingen intensjoner om å forlate London, helt til han får øye på Nestas niese Ann (Frances O'Connor). Selv om de aldri har møttes tidligere har han et problem: Ann kjenner til hans omstridte rykte og avskyr ham for dette. Jims løsning blir å gi seg ut for å være en helt annen, og samtidig få med seg de han kjenner på spillet .

Specifications
Item No. 5706122362648
Utgitt 2004
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense 15 år
Spilletid 1 time 30 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading