This website uses cookies to enhance your experience.

Piccadilly Jim

Item No. 124684
Jim (Sam Rockwell) er en ung, amerikansk playboy som lever det glade liv i London. Dagene preges av kvinner og utagerende festing, og flere skandaløse hendelser med slåssing og drikking fører til at han blir velkjent i Londons kretser. Han tildøpes Piccadilly Jim av sladrepressen - til stor
Price
kr 79,00 - kr 9,94 kr 69,06
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Jim (Sam Rockwell) er en ung, amerikansk playboy som lever det glade liv i London. Dagene preges av kvinner og utagerende festing, og flere skandaløse hendelser med slåssing og drikking fører til at han blir velkjent i Londons kretser.


Han tildøpes Piccadilly Jim av sladrepressen - til stor forargelse for hans stemor Eugenia som prøver å klatre høyere på den sosiale rangstigen i hjemlandet. Familiens representant i form av den fryktinngytende tante Nesta (Blethyn) har fått i oppdrag å eskortere ham tilbake til New York til gjenoppdragelse og skikkelig arbeid. Jim har ingen intensjoner om å forlate London, helt til han får øye på Nestas niese Ann (Frances O'Connor). Selv om de aldri har møttes tidligere har han et problem: Ann kjenner til hans omstridte rykte og avskyr ham for dette. Jims løsning blir å gi seg ut for å være en helt annen, og samtidig få med seg de han kjenner på spillet .

Specifications
Item No. 5706122362648
Utgitt 2004
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense 15 år
Spilletid 1 time 30 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading