This website uses cookies to enhance your experience.

Pitch Perfect (DVD)

Sjarmerende og samstemt komedie med Anna Kendrick (Twilight, Up In The Air). Beca (Kendrick) er jenta som heller hører på musikk i hodetelefonene sine enn på hva andre har å si. Når hun begynner på et nytt universitet, merker hun raskt at hun ikke passer inn i noen bestemt klikk. Tilfeldighetene vil
Price
kr 79,00 - kr 30,00 kr 49,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Sjarmerende og samstemt komedie med Anna Kendrick (Twilight, Up In The Air).


Beca (Kendrick) er jenta som heller hører på musikk i hodetelefonene sine enn på hva andre har å si. Når hun begynner på et nytt universitet, merker hun raskt at hun ikke passer inn i noen bestemt klikk. Tilfeldighetene vil ha det til at hun likevel dras med inn i en jentegjeng hun aldri ville ha valgt selv. Det eneste den nye klikken - bestående av skolens slemmeste, søteste og merkeligste jenter - har til felles, er hvor bra de høres ut når de synger sammen.


 


Beca sørger for at den akustiske sanggruppa tar steget ut av sin tradisjonelle komfortsone og perfekte harmonier, til en verden av splitter nye mash-ups. Sammen prøver de å nå helt til topps i den nådeløse universitetsverdenen av a cappella. Dette blir enten det kuleste eller det sprøeste de noensinne har gjort - eller sannsynligvis en god blanding.

Specifications
Item No. 52GSD8294367
Utgitt 2012
Format DVD
Sjanger Komedie,musical
Aldersgrense Tillatt for alle
Antall disker 1
Spilletid 1 time 47 minutter
Undertekst Norsk, dansk, finsk, svensk, engelsk
    Loading
    Loading