This website uses cookies to enhance your experience.

Politiskolen 6 - By Under Beleiring (DVD)

En forbrytelsesbølge kalt Operasjon Kaos herjer byen. Det er best å tilkalle vårt frontlinjeforsvar. Og når det forsvaret er satt sammen av elever fra Politiskolen, er det også best å be! Bubba Smith, Michael Winslow, David Graf, Marion Ramsey, Leslie Easterbrook, G.W. Bailey, George Gaynes og andre
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
En forbrytelsesbølge kalt Operasjon Kaos herjer byen. Det er best å tilkalle vårt frontlinjeforsvar. Og når det forsvaret er satt sammen av elever fra Politiskolen, er det også best å be!


Bubba Smith, Michael Winslow, David Graf, Marion Ramsey, Leslie Easterbrook, G.W. Bailey, George Gaynes og andre gjengangere spenner på seg latterbeskyttelsesutstyr for Politiskolen 6: By Under Beleiring. En mystisk Mr. Big er hjernen bak en gjeng som raner banker og gullsmedbutikker. Kommandant Lassard mistenkes når det blir klart at en informasjonslekkasje fra politiet gjør at kjeltringene holder seg et skritt foran. Å løse saken krever intet geni, bare et våpenlager av skøyerstreker og dårskap i morsom Politiskoletradisjon.
Specifications
Item No. 7321940318479
Utgitt 1989
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense 11 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 20 minutter
Undertekst Norsk, engelsk
    Loading
    Loading