This website uses cookies to enhance your experience.

School Of Rock / Orange County (DVD)

School Of Rock (2003) Gitaristen Dewey Finn (Jack Black) er anti-det-meste, stor i kjeften og han tilber rock 'n' roll. Han liker stagediving og 20 minutter lange gitarsoloer, og er klar for å lede bandet sitt til seier i den lokale Battle of the Bands-konkurransen... men får sparken av de andre i
Price
kr 79,00 - kr 69,00 kr 10,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
School Of Rock (2003)
Gitaristen Dewey Finn (Jack Black) er anti-det-meste, stor i kjeften og han tilber rock 'n' roll. Han liker stagediving og 20 minutter lange gitarsoloer, og er klar for å lede bandet sitt til seier i den lokale Battle of the Bands-konkurransen... men får sparken av de andre i bandet.


Dewey er blakk og sitter hjemme og depper og synes synd på seg selv da telefonen ringer. Samtalen er egentlig til romkameraten Ned (Mike White), men Dewey tenker kjapt og sier ja til en jobb som vikarlærer på prestisjetunge Horace Green private barneskole. På skolen kommer han under rektor Mullins' haukeblikk. Dewey kan ingenting om det å være lærer, men kan alt om å få elevene med på notene. Og når han en dag overhører en øving med skolekorpset bestemmer han seg for å forme de unge musikktalentene til et høyspent rockeband.


Orange County (2002)
Shaun, en ung surfer fra sør-California, bestemmer seg for å begynne ved Stanford Universitetet for å studere under sitt store idol, den kjente forfatteren Marcus Skinner. Studieveilederen gjør sitt til at Shaun ikke blir tatt opp ved universitetet, men ved hjelp av kjæresten og broren sin får han 24 timer på seg til å gjøre om vedtaket.
Specifications
Item No. 7332431995079
Utgitt 2002
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense Tillatt for alle
Antall disker 2
Spilletid 3 timer 4 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading