This website uses cookies to enhance your experience.

Seven Psychopaths (DVD)

En stjernespekket og bloddryppende svart komedie fra den Oscar-belønnede manusforfatteren og regissøren Martin McDonagh ( In Bruges ). Marty (Colin Farrell) er en mislykket manusforfatter som drømmer om å fullføre et manus han kaller "Seven Psychopaths". Billy (Sam Rockwell) er Martys beste venn, en
Price
kr 79,00 - kr 9,48 kr 69,52
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
En stjernespekket og bloddryppende svart komedie fra den Oscar-belønnede manusforfatteren og regissøren Martin McDonagh (In Bruges).


Marty (Colin Farrell) er en mislykket manusforfatter som drømmer om å fullføre et manus han kaller "Seven Psychopaths". Billy (Sam Rockwell) er Martys beste venn, en arbeidsløs skuespiller og deltids hundetyv som vil hjelpe Marty på alle mulige måter. Hans (Christopher Walken) er Billys medsammensvorne. Billy og Hans har nå stjålet den høyt elskede hunden til den dypt religiøse og psykopatiske gangsteren Charlie (Woody Harrelson), og han er ikke blid. Charlie er uforutsigbar, ekstremt voldelig og vil ikke nøle med å ta livet av enhver som har vært involvert i tyveriet.

Marty er i ferd med å få all den fokus og inspirasjon han trenger, men vil han overleve lenge nok til å fullføre sitt livs storverk?

Specifications
Item No. 2138331
Utgitt 2013
Format DVD
Sjanger Actionkomedie
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 timer 50 minutter
    Loading
    Loading