This website uses cookies to enhance your experience.

Slap Shot / Slap Shot 2 (DVD)

Slap Shot (1977) Denne kultklassikeren, som er utropt til "en av de ti beste sportsfilmene noensinne" (Sports Illustrated, ESPN.com, The Sporting News), gir oss et småfrekt og vanvittig morsomt innblikk i den profesjonelle ishokeyens verden. Paul Newman er trener for Chiefs, et tredjerangs
Price
kr 99,00 - kr 70,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Slap Shot (1977)
Denne kultklassikeren, som er utropt til "en av de ti beste sportsfilmene noensinne" (Sports Illustrated, ESPN.com, The Sporting News), gir oss et småfrekt og vanvittig morsomt innblikk i den profesjonelle ishokeyens verden. Paul Newman er trener for Chiefs, et tredjerangs ishokeylag i en av de laveste divisjonene. For å få flere tilskuere på kampene, ansetter treneren tre underlige spillere som bokstavelig talt har som oppgave å angripe og pulverisere motstanderne, til den stadig voksende tilskuerskarens store begeistring.Slap Shot 2: Breaking The Ice (2001)
Gjør deg klar for knallhard action og sinnssykt morsomme situasjoner i den elleville, stjernespekkede oppfølgeren til klassikeren Slagskudd (Slap Shot), som ble utropt til "en av tidenes beste sportsfilmer!"

Specifications
Item No. 52GSD8281406
Utgitt 2010
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense 15 år
Antall disker 2
Spilletid 3 timer 37 minutter
Undertekst Norsk, svensk, dansk, finsk
    Loading
    Loading