This website uses cookies to enhance your experience.

Sparkle (2007) (DVD)

SPARKLE er en samtidskomedie om livet, kjærlighet og forhold i det 21. århundre, fra regissørene av suksessen Lawless Heart. Sam er en sjarmerende, ung mann med ambisjoner om å gjøre seg i den glamorøse PRverdenen, som flytter til London. Hans nøye uttenkte planer blir dog satt noe tilbake da
Price
kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
SPARKLE er en samtidskomedie om livet, kjærlighet og forhold i det 21. århundre, fra regissørene av suksessen Lawless Heart.


Sam er en sjarmerende, ung mann med ambisjoner om å gjøre seg i den glamorøse PRverdenen, som flytter til London. Hans nøye uttenkte planer blir dog satt noe tilbake da kjærligheten snur opp ned på hans verden under høyst uventede omstendigheter. SAM (Shaun Evans) bor i Liverpool med sin mor JILL (Lesley Manville), en håpefull sanger. Han drømmer om å flytte til London og gjøre karriere. Et tilfeldig møte med VINCE (Bob Hoskins) gir ham muligheten.Snart har Sam flyttet inn i Vinces ledige leilighet i London - eneste problem er at også Jill insisterer på å bli med. Gjennom Vince får han jobb som servitør og benytter seg av denne til å møte SHEILA (Stockard Channing), en maktfull kvinne som driver et PR-byrå. Sam ser sin sjanse - de blir elskere og hun gir ham en jobb. Livet blir dog en anelse mer komplisert da Sam treffer den unge KATE (Amanda Ryan) og forelsker seg i henne. Han finner ut at kjærligheten kan spenne bein for hans ambisjoner.


 

Specifications
Item No. 7046685003960
Utgitt 2007
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense 15 år
Spilletid 1 time 30 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading