This website uses cookies to enhance your experience.

The Break-Up (DVD)

Vince Vaughn og Jennifer Aniston spiller hovedrollene i The Break-Up, som starter der hvor de mest romantiske filmene slutter - akkurat på det stedet hvor de begynner å gå hverandre på nervene! Etter å ha blitt drevet til vanvidd av den siste "hvorfor kan du ikke gjøre den lille tingen for
Price
kr 99,00 - kr 70,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Vince Vaughn og Jennifer Aniston spiller hovedrollene i The Break-Up, som starter der hvor de mest romantiske filmene slutter - akkurat på det stedet hvor de begynner å gå hverandre på nervene!


Etter å ha blitt drevet til vanvidd av den siste "hvorfor kan du ikke gjøre den lille tingen for meg?"-krangelen, er det fullstendig over for Brooke (Aniston) med kjæresten Gary (Vaughn). Hva som følger deretter er en utrolig serie av remedier, krigsstrategier, sjarmoffensiver og undergravende triks - som det tidligere parets venner og fortrolige... og en tilfeldig fremmed har oppmuntret dem til! Når ingen av de tidligere kjærestene er villige til å flytte ut av leiligheten, er den eneste utveien å fortsette og leve som fiender - helt til en av dem når bristepunktet.

Specifications
Item No. 5050582445350
Utgitt 2006
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense 11 år
Spilletid 1 time 42 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading