This website uses cookies to enhance your experience.

The Change-Up (DVD)

I komedien The Change-Up spiller Jason Bateman og Ryan Reynolds to venner som bytter plass - den ene er en gift småbarnsfar, den andre en ansvarsløs ungkar. Mitch (Reynolds) og Dave (Bateman) var uadskillelige bestevenner under oppveksten, men har i løpet av årenes løp sklidd sakte fra hverandre.
Price
kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
I komedien The Change-Up spiller Jason Bateman og Ryan Reynolds to venner som bytter plass - den ene er en gift småbarnsfar, den andre en ansvarsløs ungkar.


Mitch (Reynolds) og Dave (Bateman) var uadskillelige bestevenner under oppveksten, men har i løpet av årenes løp sklidd sakte fra hverandre. Mens Dave er en overarbeidet advokat, ektemann og småbarnsfar til tre, har Mitch forblitt en singel playboy, en sjarmør som tar svært lett på arbeid, forpliktelser og ansvar.


Fra Mitchs ståsted har Dave alt: Den vakre kona Jamie, barn som elsker ham og en godt betalt jobb i et prestisjefylt advokatfirma. Dave mener på sin side at det ville vært en drøm å få leve den stressløse tilværelsen til Mitch. Etter en fuktig kveld på byen befinner de seg plutselig i hverandres sko - bokstavelig talt.


The Change-Up er regissert av David Dobkin (Wedding Crashers, Shanghai Knights). På rollelista finner vi, i tillegg til Bateman og Reynolds, navn som Leslie Mann, Olivia Wilde og Alan Arkin.

Specifications
Item No. 76NSD8287975
Utgitt 2011
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense 11 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 48 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading