This website uses cookies to enhance your experience.

The Dictator (DVD)

Sacha Baron Cohen og regissøren Larry Charles, også kjent som herrene bak Brüno og Borat, er tilbake med nok en ellevill og særdeles lite politisk korrekt komedie. Admiralgeneral Hafez Aladeen (Baron Cohen) er en barnslig, slibrig, antivestlig og antisemittisk despot som omgir seg med kvinnelige
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Sacha Baron Cohen og regissøren Larry Charles, også kjent som herrene bak Brüno og Borat, er tilbake med nok en ellevill og særdeles lite politisk korrekt komedie.


Admiralgeneral Hafez Aladeen (Baron Cohen) er en barnslig, slibrig, antivestlig og antisemittisk despot som omgir seg med kvinnelige livvakter. Han har tatt alle midler i bruk for å forhindre at demokratiet kommer til den nordafrikanske republikken Wadiya, landet han gjennom en årrekke har undertrykket så kjærlig.


 


Så, en dag, får han muligheten til å reise til New York - hvor en ny verden åpner seg. Etter å ha blitt kidnappet av en leiemorder (John C. Reilly) som er hyret inn av hans forræderske onkel (Ben Kingsley), møter Hafez kjærligheten i form av aktivisten Zoey (Anna Faris). Men en ting gjenstår: å blir gjeninnsatt som Wadiyas rettmessige tyrann.


 


The Dictator er ifølge produksjonsselskapet inspirert av Saddam Husseins roman Zabibah and the King, mens Baron Cohens stormannsgale tittelfigur har åpenbare likhetstrekk med Libyas avdøde diktator, Muammar al-Gaddafi.Bonusmateriale
Deleted And Extended Scenes
Music Video - "Your Money Is On The Dresser"
Larry King InterviewSkuespillere
Anna Faris, Ben Kingsley, John C. Reilly, Megan Fox, Sacha Baron Cohen

Specifications
Item No. NO1243756
Utgitt 2012
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense 11 år
Antall disker 1
Spilletid 1 timer 20 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk, engelsk
    Loading
    Loading