This website uses cookies to enhance your experience.

The Great Buck Howard

Det var en gang da Buck Howard (John Malkovich) tilbrakte sine dager i rampelyset. Hans utrolige prestasjoner som mentalist extraordinaire - ikke å forveksle med en simpel tryllekunstner - skaffet ham eget show i Vegas og 61 opptredener på Johnny Carsons Tonight Show. Men nå for tiden er det klart
Price
kr 79,00 - kr 50,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Det var en gang da Buck Howard (John Malkovich) tilbrakte sine dager i rampelyset. Hans utrolige prestasjoner som mentalist extraordinaire - ikke å forveksle med en simpel tryllekunstner - skaffet ham eget show i Vegas og 61 opptredener på Johnny Carsons Tonight Show. Men nå for tiden er det klart for alle utenom Buck at hans forestilling har mistet sin glans; han opptrer i falmede samfunnshus og har ikke solgt ut en sal på årevis.


Allikevel står Buck Howard på, overbevist om at comebacket er rett rundt hjørnet. Han må bare få seg en ny turnémanager og personlig assistent. Tilfeldigvis trenger den frafalte jusstudenten og arbeidsledige forfatterspiren Troy Gable (Colin Hanks) en jobb og et formål i livet. Å jobbe for den pompøse, avdankede mentalisten fyller det første kriteriet, men hvordan det fyller det siste er et annet spørsmål. Dog, med hjelp fra en fyrig reklame-agent (Emily Blunt) og skjebnens tilfeldigheter, lander Buck overraskende ned igjen i den amerikanske bevissthet, og Troy får sitt livs eventyr.

Specifications
Item No. NDVDSF1672
Utgitt 2008
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense 11 år
Spilletid 1 time 27 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading