This website uses cookies to enhance your experience.

The Incredible Burt Wonderstone

Superstjernemagikerne Burt Wonderstone (Steve Carell) og Anton Marvelton (Steve Buscemi) har vært kongene av Las Vegas i årevis, med inntekter på flerfoldige millioner og illusjoner like store som Burts voksende ego. Men i det siste har duoens største illusjon vært det offentlige vennskapet - for på
Price
kr 99,00 - kr 11,88 kr 87,12
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Superstjernemagikerne Burt Wonderstone (Steve Carell) og Anton Marvelton (Steve Buscemi) har vært kongene av Las Vegas i årevis, med inntekter på flerfoldige millioner og illusjoner like store som Burts voksende ego. Men i det siste har duoens største illusjon vært det offentlige vennskapet - for på privaten har de virkelig begynt å hate hverandre.


Når de dessuten får kraftig konkurranse fra den stadig mer populære gatetryllekunstneren Steve Gray (Jim Carrey), hvis kultstatus øker for hvert spektakulære stunt, begynner duoens show definitivt å miste glansen. Men Burt og Anton har fortsatt muligheten til å redde seg inn både av og på scenen. Burt må bare finne tilbake til alt det som fikk ham til å elske magi i utgangspunktet.The Incredible Burt Wonderstone har Carell, Buscemi, Olivia Wilde, Alan Arkin, James Gandolfini og Jim Carrey på rollelista. Komedien er regissert av Emmy-vinner Don Scardino (30 Rock). Tryllekunstner David Copperfield har fungert som spesialkonsulent og spiller seg selv i filmen.

Specifications
Item No. 1000399353
Utgitt 2013
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense 11 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 36 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading