This website uses cookies to enhance your experience.

The Love Letter (DVD)

I den søvnige lille byen Loblolly på nord-øst kysten av USA, dukker det opp en brev som får hele byen til å våkne. Det er et lidenskapelig og sensuelt kjærlighetsbrev...uten avsender. Alle som leser det, undres hvem det er til og hvem det er fra. Etter hvert som brevet når forskjellige hender,
Price
kr 79,00 - kr 69,00 kr 10,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
I den søvnige lille byen Loblolly på nord-øst kysten av USA, dukker det opp en brev som får hele byen til å våkne. Det er et lidenskapelig og sensuelt kjærlighetsbrev...uten avsender. Alle som leser det, undres hvem det er til og hvem det er fra.


Etter hvert som brevet når forskjellige hender, begynner flere av byens innbyggere å se på hverandre med fornyet interesse.


Helen MacFarquhar (Kate Capshaw) er fast bestemt på å finne brevets forfatter, og i prosessen åpner hun et nytt kapittel i livet sitt som involverer to veldig forskjellige menn; George (Tom Selleck), en gammel venn fra fortiden, og Johnny (Tom Everett Scott); en ung mann definitivt tilstede i nåtiden. Vil en av dem bestemme framtiden hennes?


Helt uventet avdekker kjærlighetsbrevet en rekke søte hemmeligheter og forandrer livet til enhver som har kastet sine øyne på det.


Kate Capshaw (Helen MacFarquhar/medprodusent) medvirket nylig i den uavhengige spillefilmen "The Alarmist" med David Arquette og det mørke dramaet "The Locusts" med Vince Vaughn. Publikum ble først oppmerksom på Capshaw gjennom hennes rolle i "Indiana Jones: Det fordømte tempel" regissert av...


 

Specifications
Item No. 4909109
Utgitt 1999
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense Tillatt for alle
Spilletid 2 timer 28 minutter
Undertekst Norsk, svensk, dansk, finsk
    Loading
    Loading