This website uses cookies to enhance your experience.

The Perfect Score (DVD)

Hvordan få toppkarakter på eksamen? For en gruppe ungdommer med eksamensnerver er det bare en måte ... å stjele svarene. Scarlett Johansson (Lost in Translation), Erika Christensen (Traffic), Chris Evans (Not Another Teen Movie) og NBA-stjernen Darius Miles spiller hovedrollene i denne vellagde
Price
kr 99,00 - kr 80,00 kr 19,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Hvordan få toppkarakter på eksamen? For en gruppe ungdommer med eksamensnerver er det bare en måte ... å stjele svarene. Scarlett Johansson (Lost in Translation), Erika Christensen (Traffic), Chris Evans (Not Another Teen Movie) og NBA-stjernen Darius Miles spiller hovedrollene i denne vellagde ungdomskomedien om seks ungdommer som planlegger å bryte seg inn og stjele svarene til eksamensoppgavene.


Klassekameratene kommer fra totalt forskjellige bakgrunner, men deler et felles mål - å forhindre at den standardiserte testen skal avgjøre framtiden deres på en urettferdig måte. Mens de planlegger det vanvittige innbruddet, som kan redde - eller ruinere - livene deres, kommer de stadig nærmere hverandre, intetanende om hvor de til syvende og sist vil finne de virkelige svarene ... i seg selv.

Specifications
Item No. NO1099526
Utgitt 2002
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense 11 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 29 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading