This website uses cookies to enhance your experience.

This Is The End

Noen av Hollywoods kuleste kjendiser samlet til fest hjemme hos James Franco mens en apokalypse herjer utenfor. Men det verste marerittet deres er ikke verdens undergang - det er å holde ut med hverandre. I komedien This Is The End spiller en rekke Hollywood-kjendiser mer eller mindre overdrevne
Price
kr 79,00 - kr 9,94 kr 69,06
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Noen av Hollywoods kuleste kjendiser samlet til fest hjemme hos James Franco mens en apokalypse herjer utenfor. Men det verste marerittet deres er ikke verdens undergang - det er å holde ut med hverandre.


I komedien This Is The End spiller en rekke Hollywood-kjendiser mer eller mindre overdrevne versjoner av seg selv. Sentralt i handlingen står kompisene Seth Rogen og Jay Baruchel som drar hjem til James Franco for å feste sammen med resten av Hollywood-rikingene. Men like etter at festen er i full gang, rammes verden av en stor apokalypse. Verden raser sammen utenfor mens de gjenlevende skuespillerne barrikaderer seg i huset til Franco. Med lite forsyninger og høy drittsekkfaktor innenfor de fire veggene, tar det ikke lang tid før gjengen begynner å gå hverandre skikkelig på nervene.Filmen regissert av Seth Rogen og Evan Goldberg. Andre sentrale roller i filmen spilles av Jonah Hill, Danny McBride, Craig Robinson, Michael Cera og Emma Watson.

Specifications
Item No. 52GSD6232311
Utgitt 2013
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 42 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading