This website uses cookies to enhance your experience.

Wayne´s World Collection (DVD)

Wayne og Garth er to fyrer som har funnet meningen med livet... 'Wayne´s World Wayne og Garth er to fyrer som har funnet meningen med livet.. Alice Cooper, damer, litt mer damer og enda mer Alice Cooper. Ikke det at noen av dem har plagsom drag på damene, men går det tilstrekkelig lenge mellom hver
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Wayne og Garth er to fyrer som har funnet meningen med livet...

'Wayne´s World
Wayne og Garth er to fyrer som har funnet meningen med livet.. Alice Cooper, damer, litt mer damer og enda mer Alice Cooper. Ikke det at noen av dem har plagsom drag på damene, men går det tilstrekkelig lenge mellom hver gang du ser deg i speilet, kan du jo innbille deg at du ser ut som Johnny Rotten. (Og det hjelper jo på selvbildet!).
Men det som bringer dem i posisjon er "Wayne's World", et rått TV-show, direkte sendt fra kjeller'n til Wayne's mor. Problemene begynner idet Benjamin Kane (Rob Lowe) ser et kommersielt potensiale i showet. Han gir dem et tilbud de ikke kan si nei til. For hvem ville med hånden på hjertet sagt nei til to back-stage pass og garantert audiens hos Alice Cooper? "Wayne's World" er ikke filmen for deg som drikker Perrier eller synes finsk TV-teater har "en spennende undertone av tristesse". Rock'n Roll, headbangers, partytime og damer derimot, er fire heilnorske klisjèer som burde få deg til å se denne video'n raskere enn Alice Cooper kutter hue av ei høne. 


 
Wayne´s World 2
Etter å ha oppnådd nærmest gudestatus som TV-kjendis, stiller Wayne (Mike Myers) seg nå spørsmål som har plaget menneskeheten i århundrer: Finnes det liv etter kabel-TV? Svaret kommer til Wayne i en drøm, der en meget berømt (og meget død) rockestjerne sier "Arranger en rockekonsert, så vil folk komme". Wayne og Garth (Dana Carvey) presenterer dermed "Waynestock". Først må imidlertidig Wayne redde kjæresten sin, Cassandra (Tia Carrere), fra en skummel plateprodusent (Christopher Walken), mens Garth sliter med å tilnærmelsen fra megababen Horney Hornée (Kim Basinger). Party on!

Specifications
Item No. NO4002186
Utgitt 2008
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense 11 år
Antall disker 2
Spilletid 3 timer 10 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading