This website uses cookies to enhance your experience.

A Touch of Frost - Box 11 (DVD)

I Detektiv Frost, en av Storbritannias mest populære TV-serier, spiller David Jason kriminalinspektør Jack Frost - en ukonvensjonell etterforsker med omtanke for de svake, og en intuitiv sans for moralsk rettferdighet. Med sin manglende respekt for punktlighet, og avslappede forhold til rutiner
Price
kr 179,00 - kr 30,00 kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
I Detektiv Frost, en av Storbritannias mest populære TV-serier, spiller David Jason kriminalinspektør Jack Frost - en ukonvensjonell etterforsker med omtanke for de svake, og en intuitiv sans for moralsk rettferdighet. Med sin manglende respekt for punktlighet, og avslappede forhold til rutiner trekker han til seg problemer, nesten som en magnet.

Et annet liv (Another Life)
Frost og Lawson gjenforenes og har nå to lik de må etterforske. Et av de - en mann som blir funnet flytende i elven, med penger og en liste med tall i lommene. Det andre fører dem inn i den konkurrerende danseverden, med en danserinne, hvis leting etter den mest perfekte dansepartneren går skremmende langt.

Danse i mørket (Dancing in the Dark)
Frosts forsøk på å trene mer og date Julie, en av trenerne på treningssenteret, blir forstyrret av to mistenkelige mord. En mann blir funnet død uten noen form for ID og en eskortepike blir funnet død i et hotellrom, booket av den gifte businessmannen Stephan Richman som senere blir funnet død i sin egen bil.

Nær døden-opplevelse (Near Death Experience)
En prest blir funnet dekket av blodet til en drept kvinne, og detektiv ”Razor” Sharpe assisterer Frost etter å ha etterforsket et lignende mord i sitt eget distrikt. Den døde jentas familie skylder på hennes eks-kjæreste, men Frost tror presten er mer involvert enn det han uttrykker.
Specifications
Item No. 1200723
Utgitt 2003
Format DVD
Sjanger TV-serie, Krim
Aldersgrense 11 år
Antall disker 2
Spilletid 5 timer
Undertekst Norsk
Se alt av Detektiv Frost
    Loading
    Loading