This website uses cookies to enhance your experience.

A Touch of Frost - Box 12 (DVD)

I Detektiv Frost, en av Storbritannias mest populære TV-serier, spiller David Jason kriminalinspektør Jack Frost - en ukonvensjonell etterforsker med omtanke for de svake, og en intuitiv sans for moralsk rettferdighet. Med sin manglende respekt for punktlighet, og avslappede forhold til rutiner
Price
kr 179,00 - kr 30,00 kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
I Detektiv Frost, en av Storbritannias mest populære TV-serier, spiller David Jason kriminalinspektør Jack Frost - en ukonvensjonell etterforsker med omtanke for de svake, og en intuitiv sans for moralsk rettferdighet. Med sin manglende respekt for punktlighet, og avslappede forhold til rutiner trekker han til seg problemer, nesten som en magnet.

Nær døden opplevelse
En vakker, smart rettspsykiater blir hyret inn for å hjelpe Frost med å fange en seriemorder som overfaller kvinner i deres egne hjem.

Livstruede arter
Kjeltringen Kevin Flannagan, som nettopp er løslatt fra fengsel, kontakter Frost. På gården hans finner de en rekke eksotiske dyr, som illegalt er importert til landet.

Allment hensyn
Frost jobber med to saker: Tre menn blir funnet begravd i et spesielt trekant-mønster. Det andre er mordet på treningsinstruktøren Rosemary Morrow, som hadde en affære med en rik forretningsmann.
Specifications
Item No. 1200724
Utgitt 2002
Format DVD
Sjanger TV-serie, Krim
Aldersgrense 11 år
Antall disker 2
Spilletid 5 timer
Undertekst Norsk
Se alt av Detektiv Frost
    Loading
    Loading