This website uses cookies to enhance your experience.

A Touch of Frost - Box 13 (DVD)

I Detektiv Frost, en av Storbritannias mest populære TV-serier, spiller David Jason kriminalinspektør Jack Frost - en ukonvensjonell etterforsker med omtanke for de svake, og en intuitiv sans for moralsk rettferdighet. Med sin manglende respekt for punktlighet, og avslappede forhold til rutiner
Price
kr 179,00 - kr 30,00 kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
I Detektiv Frost, en av Storbritannias mest populære TV-serier, spiller David Jason kriminalinspektør Jack Frost - en ukonvensjonell etterforsker med omtanke for de svake, og en intuitiv sans for moralsk rettferdighet. Med sin manglende respekt for punktlighet, og avslappede forhold til rutiner trekker han til seg problemer, nesten som en magnet.

Dødelig utgang (Mind games)
Frost etterforsker saken om en kidnappet bussjåfør og mordet på en entertainer. Han blir frustrert når han blir nødt til å jobbe med en tidligere kollega som fikk ham suspendert.

Spillet (Dead end)
Detektiv Frost må hjelpe en desperat mor med å løse en 20 år gammel sak om en forsvunnet person, etter at man oppdager liket av en tenåringsjente.

Når hundene løper fritt, del 1 (If dogs run free part 1)
Frost er fast bestemt på å arrestere en lokal forbryter, og han planlegger å slå til ved et hundeslagsmål, men mislykkes.

Når hundene løper fritt, del 2 (If dogs run free part 2)
En copycat kommer på banen, og Frost har plutselig to forbrytere å hanskes med, og hans eget liv står i fare.
Specifications
Item No. 1200725
Utgitt 2002
Format DVD
Sjanger TV-serie, Krim
Aldersgrense 11 år
Antall disker 2
Spilletid 6 timer
Undertekst Norsk
Se alt av Detektiv Frost
    Loading
    Loading