This website uses cookies to enhance your experience.

A Touch of Frost - Box 2 (DVD)

I Detektiv Frost, en av Storbritannias mest populære TV-serier, spiller David Jason kriminalinspektør Jack Frost - en ukonvensjonell etterforsker med omtanke for de svake, og en intuitiv sans for moralsk rettferdighet. Med sin manglende respekt for punktlighet, og avslappede forhold til rutiner
Price
kr 179,00 - kr 30,00 kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
I Detektiv Frost, en av Storbritannias mest populære TV-serier, spiller David Jason kriminalinspektør Jack Frost - en ukonvensjonell etterforsker med omtanke for de svake, og en intuitiv sans for moralsk rettferdighet. Med sin manglende respekt for punktlighet, og avslappede forhold til rutiner trekker han til seg problemer, nesten som en magnet.

Tysteren
Frost må etterforske mordet på en politityster. Ettersom mordet har funnet sted i et område hvor rasismen ulmer må han gå ekstra varsomt fram for ikke å trå noen på tærne.

Enker og farløse
Det har vært en serie innbrudd hos en rekke pensjonister. Frost får hendene fulle når det viser seg at det siste innbruddet medfører stygge skader på en eldre kvinne som har blitt brutalt slått ned.

Ingenting å skjule
Frost blir tilkalt når en ung narkoman dør av en overdose. Legen finner ikke noe som bestrider dødsårsaken, men under obduksjonen kommer det fram at gutten faktisk er myrdet. Etter som etterforskningen skrider fram må Frost ta et oppgjør med gamle demoner.
Specifications
Item No. 1200726
Utgitt 2005
Format DVD
Sjanger TV-serie, Krim
Aldersgrense 11 år
Antall disker 2
Spilletid 4 timer
Undertekst Dansk, finsk, islandsk, norsk, svensk
Se alt av Detektiv Frost
    Loading
    Loading