This website uses cookies to enhance your experience.

A Touch of Frost - Box 3 (DVD)

I Detektiv Frost, en av Storbritannias mest populære TV-serier, spiller David Jason kriminalinspektør Jack Frost - en ukonvensjonell etterforsker med omtanke for de svake, og en intuitiv sans for moralsk rettferdighet. Med sin manglende respekt for punktlighet, og avslappede forhold til rutiner
Price
kr 179,00 - kr 130,00 kr 49,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
I Detektiv Frost, en av Storbritannias mest populære TV-serier, spiller David Jason kriminalinspektør Jack Frost - en ukonvensjonell etterforsker med omtanke for de svake, og en intuitiv sans for moralsk rettferdighet. Med sin manglende respekt for punktlighet, og avslappede forhold til rutiner trekker han til seg problemer, nesten som en magnet.

Inntrengeren
Frost forsøker å ta en voldtektsmann som voldtar sine ofre i ofrenes egne hjem. Men når Frost involverer Wallace setter han også henne i fare.

Egnede voksne
Billy Conrad, en ung mann med Downs syndrom, er den siste personen som ser en savnet åtte år gammel jente i live. Det blir snart tydelig for Frost at Billy har noe å skjule

Jaget vilt
På et møte i Denton blir en ung demonstrant dødelig skadet i en konfrontasjon med en av områdets forvaltere. En potensiell mistenkt for mordet, rømmer stedet og politiets jakt fortsetter. Men Frost får et nytt spor når den skjulte kroppen til en dyrevernforkjemper blir funnet.
Specifications
Item No. 1200727
Utgitt 1994
Format DVD
Sjanger TV-serie, Krim
Aldersgrense 11 år
Antall disker 2
Spilletid 5 timer 6 minutter
Undertekst Norsk, svensk, dansk, finsk, islandsk
Se alt av Detektiv Frost
    Loading
    Loading