This website uses cookies to enhance your experience.

A Touch of Frost - Box 6 (DVD)

I Detektiv Frost, en av Storbritannias mest populære TV-serier, spiller David Jason kriminalinspektør Jack Frost - en ukonvensjonell etterforsker med omtanke for de svake, og en intuitiv sans for moralsk rettferdighet. Med sin manglende respekt for punktlighet, og avslappede forhold til rutiner
Price
kr 179,00 - kr 30,00 kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
I Detektiv Frost, en av Storbritannias mest populære TV-serier, spiller David Jason kriminalinspektør Jack Frost - en ukonvensjonell etterforsker med omtanke for de svake, og en intuitiv sans for moralsk rettferdighet. Med sin manglende respekt for punktlighet, og avslappede forhold til rutiner trekker han til seg problemer, nesten som en magnet.

På dypt vann
Frost er fast bestemt på å få to mistenkte til å tilstå etter et fryktelig knivangrep, men en forsvarsadvokat setter ham på plass og vil ha beviser til tross for hva Frost sine instinkter måtte fortelle ham. Men kan Frost stole på sine mistanker?

Reklame for mord
Når en barnekropp blir funnet i en døråpning, blir det starten på en stor kidnappingssak. Frost vet at han handler med en kynisk og kald morder, som er kapabel til å kappe av lillefingeren til et barn, så Frost må gjøre alt han kan for å sikre bevis.

Hjemmebesøk
En gammel kjenning passer profilen for en rekke ubehagelige overgrep mot barn i Denton, og for en gangs skyld slipper Frost følelsene løs. Dette resulterer i et mareritt der Frost må gjøre alt han kan for å renvaske seg selv og redde sin karriere.
Specifications
Item No. 1200730
Utgitt 1996
Format DVD
Sjanger TV-serie, Krim
Aldersgrense 11 år
Antall disker 2
Spilletid 5 timer 6 minutter
Se alt av Detektiv Frost
    Loading
    Loading