This website uses cookies to enhance your experience.

A Touch of Frost - Box 7 (DVD)

I Detektiv Frost, en av Storbritannias mest populære TV-serier, spiller David Jason kriminalinspektør Jack Frost - en ukonvensjonell etterforsker med omtanke for de svake, og en intuitiv sans for moralsk rettferdighet. Med sin manglende respekt for punktlighet, og avslappede forhold til rutiner
Price
kr 179,00 - kr 30,00 kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
I Detektiv Frost, en av Storbritannias mest populære TV-serier, spiller David Jason kriminalinspektør Jack Frost - en ukonvensjonell etterforsker med omtanke for de svake, og en intuitiv sans for moralsk rettferdighet. Med sin manglende respekt for punktlighet, og avslappede forhold til rutiner trekker han til seg problemer, nesten som en magnet.

Sanne bekjennelser
En bekjennelse i en skriftestol skal i utgangspunktet være en enkel ekteskapelig mordsak. Men før Frost kan sette seg inn i bevisene og starte etterforskningen, blir han suspendert på grunn av en sak han var involvert i for over ti år siden…

Ingen annen kjærlighet
Alle familier har hemmeligheter, men det er få familier som har en så sjokkerende hemmelighet som Frost kommer over i etterforskningen av mordet på Peter Lawson.

Kunstmordet
Frost er tynget av sorg etter å ha mistet sin partner, men må tilbake på jobb. Her treffer han en ung kvinnelig detektiv som er i en tidlig etterforskning av mordet på en kunstsamler som betraktes som landsbyens eremitt… Frost er plutselig midt i sakens kjerne når de finner fingeravtrykkene til en mann som ble funnet i Denton-elven for over ett år siden.
Specifications
Item No. 1200731
Utgitt 1997
Format DVD
Sjanger TV-serie, Krim
Aldersgrense 11 år
Antall disker 2
Spilletid 5 timer 6 minutter
Undertekst Norsk
Se alt av Detektiv Frost
    Loading
    Loading