This website uses cookies to enhance your experience.

A Touch of Frost - Box 8 (DVD)

I Detektiv Frost, en av Storbritannias mest populære TV-serier, spiller David Jason kriminalinspektør Jack Frost - en ukonvensjonell etterforsker med omtanke for de svake, og en intuitiv sans for moralsk rettferdighet. Med sin manglende respekt for punktlighet, og avslappede forhold til rutiner
Price
kr 179,00 - kr 30,00 kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
I Detektiv Frost, en av Storbritannias mest populære TV-serier, spiller David Jason kriminalinspektør Jack Frost - en ukonvensjonell etterforsker med omtanke for de svake, og en intuitiv sans for moralsk rettferdighet. Med sin manglende respekt for punktlighet, og avslappede forhold til rutiner trekker han til seg problemer, nesten som en magnet.

Av kjøtt og blod
På grunn av litt pengemangel etter oppussingen av huset, tar Frost inn en leieboer. Ikke vet han at han får en hund med på kjøpet. Samtidig etterforsker han mordet på en hjemløs tenåring som blir funnet forslått og druknet i Denton-elven.

Hemmelige liv
Når hans vanlige partner blir syk, blir Frost satt sammen med “The Razor” Sharpe for å etterforske et væpnet ran på et lokalt bryggeri, samt en stygg ulykke der hvor bilføreren har stukket av. Det skjuler seg mange hemmeligheter i den ellers så fredlige landsbyen.

Bilnøklene
Frost kommer ingen vei i sitt avhør av Dentons ledende narkotikalanger, Richie Dearne. Dearne har gjort hjemmeleksene sine, og kjenner sine rettigheter, så han forlanger å ha en advokat tilstede for å snakke. I tillegg er det noen som stjeler biler fra Golfklubbene i nærheten.
Specifications
Item No. 1200732
Utgitt 1999
Format DVD
Sjanger TV-serier, Krim
Aldersgrense 11 år
Antall disker 2
Spilletid 5 timer 6 minutter
Undertekst Norsk
Se alt av Detektiv Frost
    Loading
    Loading