This website uses cookies to enhance your experience.

A Touch of Frost - Box 9 (DVD)

I Detektiv Frost, en av Storbritannias mest populære TV-serier, spiller David Jason kriminalinspektør Jack Frost - en ukonvensjonell etterforsker med omtanke for de svake, og en intuitiv sans for moralsk rettferdighet. Med sin manglende respekt for punktlighet, og avslappede forhold til rutiner
Price
kr 179,00 - kr 30,00 kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
I Detektiv Frost, en av Storbritannias mest populære TV-serier, spiller David Jason kriminalinspektør Jack Frost - en ukonvensjonell etterforsker med omtanke for de svake, og en intuitiv sans for moralsk rettferdighet. Med sin manglende respekt for punktlighet, og avslappede forhold til rutiner trekker han til seg problemer, nesten som en magnet.

I Skuddlinjen - dobbeltepisode (Line Of Fire)
Det blir ikke mye til julestemning på Frost når en ansatt på den lokale kraftstasjonen blir funnet drept og hjemmet hans samtidig blir vandalisert. For å gjøre det enda verre blir politimannen Tim Fox drept, og alt peker mot korrupsjon innad i politiet.

Uskydig mistenkt - dobbeltepisode (Benefit Of The Doubt)
Frost og Reid jobber sammen med et ubehagelig mord. Plutselig dukker det opp feil identiteter, en savnet lege og en overraskelse fra Frost sin egen fortid.

Skjult identitet – dobbeltepisode (Mistaken Identity)
Frost deltar på et psykologiseminar, hvor han møter Pam Hartley. Tilbake på jobb dukker det opp flere saker; en myrdet mann blir funnet i et vannmagasin, et par blir funnet brutalt myrdet, og en uteligger blir brutalt mot Pam, kan Frost redde henne i tide?
Specifications
Item No. 1200872
Utgitt 1999
Format DVD
Sjanger TV-serie, Krim
Aldersgrense 11 år
Antall disker 2
Spilletid 7 timer 16 minutter
Undertekst Norsk
Se alt av Detektiv Frost
    Loading
    Loading