This website uses cookies to enhance your experience.

Crime Story Sesong 1 - Boks 1 (DVD)

Etter den fenomenale suksessen med MIAMI VICE vendte filmprodusenten Michael Mann tilbake til fjernsyn med en ny type krimdrama som var råere og mer hardtslående enn noe som hadde vært vist på TV-skjermen til da. I to eksplosive sesonger forteller CRIME STORY den hardkokte sagaen om den iltre
Price
kr 99,00 - kr 70,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Etter den fenomenale suksessen med MIAMI VICE vendte filmprodusenten Michael Mann tilbake til fjernsyn med en ny type krimdrama som var råere og mer hardtslående enn noe som hadde vært vist på TV-skjermen til da.


I to eksplosive sesonger forteller CRIME STORY den hardkokte sagaen om den iltre politiførstebetjenten Mike Torello (Dennis Farina) og hans besatte jakt på den kyniske storskurken Ray Luca (Anthony Denison) fra de farlige gatene i de tidlige 60-årenes Chicago til de neonopplyste nettene i det mafia styrte Las Vegas. I dag regnes CRIME STORY som en virkelig kultklassiker og en av fjernsynshistoriens mest oppsiktsvekkende serier. Serien har et stjernespekket galleri av skuespillere også i birollene, blant annet Stephen Lang, Bill Campbell, Ted Levine, Darlanne Fluegel og Joseph Wiseman, og gjesteskuespillere som David Caruso, Michael Madsen, Pam Grier, Ving Rhames, Lorraine Bracco, Gary Sinise, Deborah Harry, Vincent Gallo og Julia Roberts. Boks 1 inneholder pilotepisoden og første sesong, episode 1 til 8.
Specifications
Item No. 32192NO
Utgitt 2010
Format DVD
Sjanger TV-serie
Aldersgrense 15 år
Antall disker 3
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading