This website uses cookies to enhance your experience.

Dalziel & Pascoe Boks 11 (DVD)

Politimannen Andy Dalziel er vulgær, politisk ukorrekt og snakker rett fra levra. Han er en politimann fra gamle-skolen og stoler på sitt instinkt, den menneskelige natur og tidligere erfaringer for å løse sakene sine. Hans unge partner Peter Pascoe er kulturert, høflig og utdannet på universitetet.
Price
kr 149,00 - kr 100,00 kr 49,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Politimannen Andy Dalziel er vulgær, politisk ukorrekt og snakker rett fra levra. Han er en politimann fra gamle-skolen og stoler på sitt instinkt, den menneskelige natur og tidligere erfaringer for å løse sakene sine. Hans unge partner Peter Pascoe er kulturert, høflig og utdannet på universitetet. Ikke akkurat de perfekte partnere, men forskjellene gjør at de utfyller hverandre godt. Sammensetningen av spennende mordmysterier og humor har gjort Dalziel & Pascoe til en favoritt krimserie over hele verden.


I God Tro (Soft Touch)
Dalziel får beskjed om at han er på sin siste operative sak, noe han liker svært dårlig. Obduksjonen av en død mann avslører en gammel pistolkule i ryggen. Kan det være en sammenheng med det uidentifiserte liket og drapet på en velstående forretningsmann?


Mystisk Forsvinning (Heads You Loose)
Under et opphold på nevrologisk avdeling etter en arbeidsulykke, blir Pascoe vitne til et sykehusdrama. En sykepleier forsvinner, og sykehuset trues med nedleggelse. Det blir funnet kroppsdeler og medisinsk avfall i en lokal innsjø. Kan dette ha en sammenheng med en lokal entreprenørs ønske om å tjene penger på å bygge et nytt privat sykehus?


Dødt Kjøtt (Dead Meat)
En dyrevernsaktivist blir funnet død i en dyrepark, delvis spist av en tiger. På eiendommen har det tidligere skjedd et drap. Dalziel husker denne saken godt. Da en dyrepasser forsvinner, og en veterinær blir funnet død i bassenget, er Dalziel overbevist om at det er noe svært alvorlig som ligger bak.

Specifications
Item No. 803276
Utgitt 2003
Format DVD
Sjanger TV-serie
Aldersgrense 11 år
Antall disker 2
Spilletid 4 timer 30 minutter
    Loading
    Loading