This website uses cookies to enhance your experience.

Inspector George Gently - Box 1 (DVD)

Georg Gently er en politimann av den gamle skolen. Han er høyt respektert av sine kollegaer i Scotland Yard og fryktet blant Londons gangstere. Etter at hans kone blir skutt og drept av hans erkefiende nr. 1, gangsteren Joe Webster, vurderer Gently å legge karrieren på hylla. Han får hjelp av den
Price
kr 179,00 - kr 30,00 kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Georg Gently er en politimann av den gamle skolen. Han er høyt respektert av sine kollegaer i Scotland Yard og fryktet blant Londons gangstere. Etter at hans kone blir skutt og drept av hans erkefiende nr. 1, gangsteren Joe Webster, vurderer Gently å legge karrieren på hylla. Han får hjelp av den unge politiinspektøren Bacchus, til å løse sine siste saker.

Pilotepisode
Gently vurderer å trekke seg tilbake etter mordet på sin kone, som gangsteren Webster sto bak. Da det skjer et mord til i Northumberland med koblinger til Webster, så bestemmer Gently seg for å reise dit for å hjelpe til i etterforskningen. I jakten på Webster så kommer han i kontakt med den unge politiinspektøren Bacchus som både føler glede og spenning ved å jobbe med den legendariske detektiven.

The Burning Man
Gently og Bacchus blir tilkalt til et åsted i nærheten av RAF-basen i Huxford. Det er funnet en forbrent, uidentifisert kropp hvor den eneste ledetråden er en ring hvor det er gravert ”Wanda”. Ringen fører dem til eieren av en kafé, som tidligere var elskerinnen til iren Rauri O’Connell. Saken fører Gently og Bacchus videre til IRAs våpensmugling.

Bomber's Moon
En mann blir funnet død i havnen i en liten havneby. Offeret viser seg å være Gunter Schmeilkel, en tysk krigspilot som var med i et fly som ble skutt ned under krigen. Gunter ble reddet og innkvartert hos en vanlig familie resten av krigen. Han var nå kommet tilbake for å besøke dem. Det blir en lykkelig gjenforening som slutter tragisk.
Specifications
Item No. 1200733
Utgitt 2007
Format DVD
Sjanger Krim, TV-serie
Aldersgrense 11 år
Antall disker 2
Spilletid 3 timer 55 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk,. finsk
    Loading
    Loading