This website uses cookies to enhance your experience.

Inspector Morse - Boks 10 (DVD)

Inspektør Morse er en sofistikert mann som har smak for øl, øre for klassisk musikk og nese for forbrytelser. Assistent Lewis er en jordnær person, og hans evne til å oppfatte detaljer har reddet Morse ut av knipen mer enn en gang. Skumringens time (Twilight Of The Gods) Oxford får donert en ny
Price
kr 179,00 - kr 30,00 kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Inspektør Morse er en sofistikert mann som har smak for øl, øre for klassisk musikk og nese for forbrytelser. Assistent Lewis er en jordnær person, og hans evne til å oppfatte detaljer har reddet Morse ut av knipen mer enn en gang.


Skumringens time (Twilight Of The Gods)
Oxford får donert en ny collegebygning av forretningsmann Andrew Baydon. Mens feiringen foregår ser Morse og Lewis nærmere på mordet på en journalist som jobbet med en artikkel om Baydon. I tillegg blir en operasangerinne skutt mens hun står ved siden av Baydon. Kan det være en sammenheng?Veien gjennom skogen (Way Through The Woods)
En mann som er beskyldt for å ha drept fem mennesker har selv blitt drept i et fluktforsøk fra fengselet, før han i det hele tatt har blitt dømt. Men er saken nå avsluttet? Samtidig leter Morse etter liket av en ung kvinne, og han er overbevist om at etterlevningene befinner seg i Wydam-skogen. Men vil skogen avsløre sine hemmeligheter?Kains døtre (The Daughters Of Cain)
Et mord skjer i hjertet av Oxford’s akademiske verden når en pensjonert ansatt blir kaldblodig stukket i hjel. En vanskelig gransking avdekker selvmord, dop og oppsigelser. En seremonikniv forsvinner fra museet og et lik blir vasket opp på bredden av elva Cherwell.Med døden som nabo (Death Is Now My Neighbour)
En kvinne blir skutt gjennom kjøkkenvinduet en morgen hun sitter og spiser frokost. Hun hadde en affære med Julian Storrs, en Oxford-professor som skal stille som rektor. Da hennes nabo også er skutt, er Morse sikker på at personen som skjøt, traff feil person.

Specifications
Item No. 1200796
Utgitt 1996
Format DVD
Sjanger Krim
Aldersgrense 11
Antall disker 2
Spilletid 6 timer 48 minutter
Undertekst Norsk
Se alt av Inspector Morse
    Loading
    Loading