This website uses cookies to enhance your experience.

Inspector Morse - Boks 4 (DVD)

Inspektør Morse (John Thaw) er en sofistikert mann som har smak for øl, øre for klassisk musikk og nese for forbrytelser. Assistent Lewis (Kevin Whatley) er en jordnær person, og hans evne til å oppfatte detaljer har reddet Morse ut av knipen mer enn en gang. Dødelig dobbeltspill (Decieved By
Price
kr 179,00 - kr 30,00 kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Inspektør Morse (John Thaw) er en sofistikert mann som har smak for øl, øre for klassisk musikk og nese for forbrytelser. Assistent Lewis (Kevin Whatley) er en jordnær person, og hans evne til å oppfatte detaljer har reddet Morse ut av knipen mer enn en gang.

Dødelig dobbeltspill (Decieved By Flight)
Det er tiden for den årlige cricketkampen, men allerede før den første ballen er kastet blir en av de eldste spillerene funnet død. Lewis går undercover for å undersøke om det var et selvmord eller ikke.

Mysteriet med rute 5 B (The Secret Of Bay 5 B)
Samtidig som Morse har tatt mot til seg for å be ut den vakre doktor Grayling, blir en svært formuende playboy funnet kvalt i bilen sin. Morse sin eneste ledetråd til mordet er en parkeringsbilett og en dagbok.

Gehennas orm (Infernal Serpant)
Morse må grave i mørke familiehemmeligheter når en fremstående miljøforkjemper myrdes bare minutter før han skal holde en kontroversiell forelesning på Beufort College.

Skuespillere
John Thaw, Kevin Whately
Specifications
Item No. 1200800
Utgitt 1987
Format DVD
Sjanger Krim
Aldersgrense 11 år
Antall disker 2
Spilletid 5 timer 9 minutter
Undertekst Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Se alt av Inspector Morse
    Loading
    Loading