This website uses cookies to enhance your experience.

Inspector Morse - Boks 5 (DVD)

Inspektør Morse (John Thaw) er en sofistikert mann som har smak for øl, øre for klassisk musikk og nese for forbrytelser. Assistent Lewis (Kevin Whatley) er en jordnær person, og hans evne til å oppfatte detaljer har reddet Morse ut av knipen mer enn en gang. Fedrenes synder (Sins Of The Fathers)
Price
kr 179,00 - kr 30,00 kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Inspektør Morse (John Thaw) er en sofistikert mann som har smak for øl, øre for klassisk musikk og nese for forbrytelser. Assistent Lewis (Kevin Whatley) er en jordnær person, og hans evne til å oppfatte detaljer har reddet Morse ut av knipen mer enn en gang.

Fedrenes synder (Sins Of The Fathers)
Den gammeldagse Radford Brewery blir tvunget til å underlegge seg et uvelkomment bud fra et stort multinasjonalt selskap. Så plutselig blir direktøren for selskapet funnet drept. Morse er overbevist om at alle som er involvert i saken skjuler noe for ham, inkludert Radfordfamilien selv.

Drevet på villspor (Driven To Distraction)
En ung attraktiv politibetjent kommer mellom Morse og Lewis når hun blir kalt inn for å assistere i en mordsak der to unge kvinner er drept. Ettersom etterforskningen leder frem, har Morse og Lewis forskjellige meninger om hvordan saken skal løses, og Morse og politibetjenten må samarbeide for å få løst saken.

Ildprøven (Masonic Mysteries)
En venninne av Morse blir knivdrept på en øvelse til ”Tryllefløyten”, og Morse blir selv mistenkt i saken. Etter hvert som saken skrider frem finner Troy ytterligere bevis som peker i retning av at Morse har begått den brutale forbrytelsen…

Skuespillere
John Thaw, Kevin Whately
Specifications
Item No. 1200801
Utgitt 1987
Format DVD
Sjanger Krim
Aldersgrense 11 år
Antall disker 2
Spilletid 5 timer 12 minutter
Undertekst Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Se alt av Inspector Morse
    Loading
    Loading