This website uses cookies to enhance your experience.

Inspector Morse - Boks 7 (DVD)

Inspektør Morse er en sofistikert mann som har smak for øl, øre for klassisk musikk og nese for forbrytelser. Assistent Lewis er en jordnær person, og hans evne til å oppfatte detaljer har reddet Morse ut av knipen mer enn en gang. En gresk tragedie (Greeks Bearing Gifts) Mordet på en kokk på Lewis
Price
kr 179,00 - kr 30,00 kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Inspektør Morse er en sofistikert mann som har smak for øl, øre for klassisk musikk og nese for forbrytelser. Assistent Lewis er en jordnær person, og hans evne til å oppfatte detaljer har reddet Morse ut av knipen mer enn en gang.


En gresk tragedie (Greeks Bearing Gifts)
Mordet på en kokk på Lewis sin greske favorittrestaurant får grekerne i Oxford til å slutte seg opp om hverandre. Morse vender seg til de aller beste greske studentene ved universitetet for å få hjelp til å løse mordmysteriet.Det forjettede land (Promised Land)
En tidligere forbryter har fått skjult identitet og hemmelig adresse i Australia fordi han vitnet mot en mafiaboss. Men nå ser det ut til at gangstersjefen har fått greie på den hemmelige identiteten og adressen. Dette fører Morse og Lewis ut på en reise helt til andre siden av jordkloden.Døden passer tiden (Dead On Time)
Morse etterforsker Henry Fallons død, som tilsynelatende ser ut som et selvmord. Henry var dødssyk og det virker som om han har skutt seg selv. Men det åpenbare selvmordet blir snart en mordetterforskning, der det ser ut til at det kun er én mann som er i stand til å ha begått forbrytelsen…

Specifications
Item No. 1200803
Utgitt 1987
Format DVD
Sjanger Krim
Aldersgrense 11 år
Antall disker 2
Spilletid 5 timer 9 minutter
Undertekst Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Se alt av Inspector Morse
    Loading
    Loading