This website uses cookies to enhance your experience.

Leif G. W. Persson Trilogi (DVD)

En Pilgrims Død (2013) lMJ - Lars Martin Johansson (Rolf Lassgård), sjef over rikskriminalpolitiet, er frustrert over at Palmedrapet aldri ble oppklart og spør seg selv om det var noe han kunne ha gjort for å forhindre drapet. når lMJ får muligheten til å lage en ny etterforskning ansetter han en
Price
kr 179,00 - kr 30,00 kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
En Pilgrims Død (2013)
lMJ - Lars Martin Johansson (Rolf Lassgård), sjef over rikskriminalpolitiet, er frustrert over at Palmedrapet aldri ble oppklart og spør seg selv om det var noe han kunne ha gjort for å forhindre drapet. når lMJ får muligheten til å lage en ny etterforskning ansetter han en gruppe nøye utvalgte politifolk. Sammen begynner gruppen å bearbeide det omfattende etterforskningsmateriellet og konkluderer raskt at tidligere mistenkte gjerningsmenn ikke er skyldige. Men snart vokser et nytt og uventet etterforskningsspor frem, som utløser en kjede av hendelser som ingen i gruppen hatt muligheten til å forutse og som forandrer livene deres for alltid.Den fjerde Mannen (2014)
Okkupasjonen av den vest-tyske ambassaden i 1975 og et uløst mord i 1989 får ny aktualitet når Lars Martin Johansson tiltrer som sjef for det svenske sikkerhetspolitiet.Den Døende Detektiven (2018)
Den pensjonerte politietterforskeren Lars Martin Johansson bestemmer seg for å løse en 30 år gammel mordgåte.

Specifications
Item No. 1201690
Utgitt 2018
Format DVD
Sjanger Krim
Aldersgrense 15
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading