This website uses cookies to enhance your experience.

Lewis - Box 3 (DVD)

I denne oppfølgeren etter suksesserien Inspektør Morse, er Lewis nå forfremmet til inspektør og har fått sin egen assistent; Hathaway. Lewis har i denne serien trådt ut av skyggene til Morse, men må alikevel stadig bevise for sin nye sjef at han er god nok. Ild gir liv (Born Of Fire) En ung mann
Price
kr 179,00 - kr 30,00 kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
I denne oppfølgeren etter suksesserien Inspektør Morse, er Lewis nå forfremmet til inspektør og har fått sin egen assistent; Hathaway. Lewis har i denne serien trådt ut av skyggene til Morse, men må alikevel stadig bevise for sin nye sjef at han er god nok.

Ild gir liv (Born Of Fire)
En ung mann begår selvmord foran presten King. Han har festet et selvmordsbrev til et hefte for ”The Garden”. Dette viser seg å være en religiøs gruppe som skal ”kurere” homofile. Det viser seg også at Hathaway har kjent selvmordsofferet. Til Lewis’ skrekk kan Hathaway være skyldig!

Månestrålenes kyss (And The Moon Beams Kiss The Sea)
Lewis blir kalt ut til huset til Dr. Stringer, som er spesialist på romantiske dikt. Han tror han så noen i hagen, men ingenting har blitt stjålet. Deretter blir Chapman, vaktmesteren på biblioteket, funnet skutt. Flere 1900-tallsbøker blir funnet i Chapmans kjeller, og nettet snører seg sammen.
Specifications
Item No. 1200738
Utgitt 2010
Format DVD
Sjanger Krim, TV-serie
Aldersgrense 11
Antall disker 2
Spilletid 3 timer 5 min
Undertekst Norsk
Se alt av Lewis
    Loading
    Loading