This website uses cookies to enhance your experience.

Lewis - Box 4 (DVD)

I denne oppfølgeren etter suksesserien Inspektør Morse, er Lewis nå forfremmet til inspektør og har fått sin egen assistent; Hathaway. Lewis har i denne serien trådt ut av skyggene til Morse, men må alikevel stadig bevise for sin nye sjef at han er god nok. Musikk Til Å Dø For: Lewis og Hathaway
Price
kr 179,00 - kr 30,00 kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
I denne oppfølgeren etter suksesserien Inspektør Morse, er Lewis nå forfremmet til inspektør og har fått sin egen assistent; Hathaway. Lewis har i denne serien trådt ut av skyggene til Morse, men må alikevel stadig bevise for sin nye sjef at han er god nok.


Musikk Til Å Dø For:
Lewis og Hathaway blir tilkalt for å etterforske en sak som ligner på et mislykket innbrudd. Universitetslæreren RG Cole, som er spesialist på tysk historie, var innblandet i et slagsmål og blir senere funnet drept. Jakten på morderen fører dem inn i amatørboksingens verden.Den Store Og Den Gode:
En naken tenåringsjente blir funnet gående rundt på Oxford. Hun har ingen minner om hva som har skjedd, men undersøkelser viser at hun har blitt dopet ned og voldtatt. De har en mistenkt, men venner gir ham et vanntett alibi. Når den mistenkte også blir funnet drept lurer Lewis på om det kan være hevndrap.

Specifications
Item No. 1200739
Utgitt 2011
Format DVD
Sjanger Krim
Aldersgrense 11 år
Antall disker 2
Spilletid 3 timer 5 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
Se alt av Lewis
    Loading
    Loading