This website uses cookies to enhance your experience.

Lewis - Box 6 (DVD)

I denne oppfølgeren etter suksesserien Inspektør Morse, er Lewis nå forfremmet til inspektør og har fått sin egen assistent; Hathaway. Lewis har i denne serien trådt ut av skyggene til Morse, men må alikevel stadig bevise for sin nye sjef at han er god nok. Forsvunnet: Lewis og Hathaway
Price
kr 179,00 - kr 30,00 kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
I denne oppfølgeren etter suksesserien Inspektør Morse, er Lewis nå forfremmet til inspektør og har fått sin egen assistent; Hathaway. Lewis har i denne serien trådt ut av skyggene til Morse, men må alikevel stadig bevise for sin nye sjef at han er god nok.


Forsvunnet:
Lewis og Hathaway etterforsker drapet på Steven Mullan. Mullan ble noen år tidligere dømt for fyllekjøring, som resulterte i en alvorlig ulykke og fengselsstraff. En kjent ateist, Tom Rattenbury, var målet, men det var hans datter Jessica, som ble skadet.Opp fra De Døde:
Alle, inkludert Lewis selv, er overveldet når rockestjernen Esme Ford, en gang vokalist i bandet Midnight Addiction, plutselig dukker opp igjen. Alle har nemlig trodd at hun druknet 30 år tidligere, men her er hun. I lys levende live!

Specifications
Item No. 1200741
Utgitt 2011
Format DVD
Sjanger Krim
Aldersgrense 11 år
Antall disker 2
Spilletid 3 timer 6 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
Se alt av Lewis
    Loading
    Loading