This website uses cookies to enhance your experience.

Lewis - Box 7 (DVD)

I denne oppfølgeren etter suksesserien Inspektør Morse, er Lewis nå forfremmet til inspektør og har fått sin egen assistent; Hathaway. Lewis har i denne serien trådt ut av skyggene til Morse, men må alikevel stadig bevise for sin nye sjef at han er god nok. Vinterens Død: Hathaway reiser tilbake
Price
kr 179,00 - kr 30,00 kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
I denne oppfølgeren etter suksesserien Inspektør Morse, er Lewis nå forfremmet til inspektør og har fått sin egen assistent; Hathaway. Lewis har i denne serien trådt ut av skyggene til Morse, men må alikevel stadig bevise for sin nye sjef at han er god nok.


Vinterens Død:
Hathaway reiser tilbake til Crevecourt Hall, stedet han bodde frem til han var tolv år. Han og Lewis etterforsker drapet på Stephen Black som ble funnet død på en turistbuss som hadde vært på besøk den dagen.Mørke Stjerner:
Professor Andrew Crompton, en amatør-astrolog, blir funnet død i universitetets observatorie. Dette skjer etter at han har vært og skriftet hos en prest. En notatbok tilhørende studentene Jez Haydock blir funnet ved siden av liket.

Specifications
Item No. 1200742
Utgitt 2011
Format DVD
Sjanger Krim
Aldersgrense 11 år
Antall disker 2
Spilletid 3 timer
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
Se alt av Lewis
    Loading
    Loading