This website uses cookies to enhance your experience.

Lewis - Box 8 (DVD)

I denne oppfølgeren etter suksesserien Inspektør Morse, er Lewis nå forfremmet til inspektør og har fått sin egen assistent; Hathaway. Lewis har i denne serien trådt ut av skyggene til Morse, men må alikevel stadig bevise for sin nye sjef at han er god nok. Quizen (Your Sudden Death Question) Seks
Price
kr 179,00 - kr 30,00 kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
I denne oppfølgeren etter suksesserien Inspektør Morse, er Lewis nå forfremmet til inspektør og har fått sin egen assistent; Hathaway. Lewis har i denne serien trådt ut av skyggene til Morse, men må alikevel stadig bevise for sin nye sjef at han er god nok.


Quizen (Your Sudden Death Question)
Seks par ankommer Chaucer College for å delta på en quiz-weekend med fem store premier. En av deltagerne, en kjent damefut ved navn Ethan Croft, blir funnet myrdet. Begjær viser seg å ikke være motivet, morderen er en som Ethan har avslørt en hemmelighet om.Fallende mørke (Falling Darkness)
På Halloween blir Ligiea Willard, som er stamcelle-forsker og eks-romkameraten til Laura Hobson, funnet drept. Hun var på vei for å møte Laura og en annen gammel venn med navn Ellen Jacoby. Ligieas arbeid hadde skapt reaksjoner og hun ville gå ut offentlig med informasjon.

Specifications
Item No. 1200743
Utgitt 2012
Format DVD
Sjanger Krim
Aldersgrense 11 år
Antall disker 2
Spilletid 3 timer 5 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
Se alt av Lewis
    Loading
    Loading