This website uses cookies to enhance your experience.

Mord og Mysterier - Boks 1 (DVD)

Ingenting er som det ser ut til bak de velklipte landsbyhekkene i det idylliske engelske grevskapet Midsomer. Under det søvnige bylivets overflate lurer mørke hemmeligheter, skandaler og ren ondskap. John Nettles spiller hovedrollen som den humoristiske, tankefulle og metodiske etterforskeren
Price
kr 179,00 - kr 30,00 kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Ingenting er som det ser ut til bak de velklipte landsbyhekkene i det idylliske engelske grevskapet Midsomer. Under det søvnige bylivets overflate lurer mørke hemmeligheter, skandaler og ren ondskap. John Nettles spiller hovedrollen som den humoristiske, tankefulle og metodiske etterforskeren Barnaby.

Mordene i Badger’s Drift
Freden i den tilsynelatende idylliske byen Badger’s Drift brytes av det uforklarlige dødsfallet til en gammel dame, Emily Simpson. Hun blir funnet død i huset sitt like etter at hun skal ha sett noe skremmendei skogen. Hennes gode venninne Lucy Bellringer er overbevist om at Emily ikke døde en naturlig død. Hun overtaler tterforskerne Barnaby og Troy til å undersøke saken og få morderen tatt. Etterforskningen avslører en mengde uhyggelige hendelser som i lang tid har ligget begravet.

Skrevet i blod
Gerald Hadleigh, sekretær i forfattersirkelen i den fredelige landsbyen Midsomer Worthy, vil ikke invitere suksessforfatteren Max Jennings til et av sirkelens møter. Når Hadleigh neste morgen blirfunnet død, brutalt ihjelslått, ønsker de andre medlemmene at de hadde hørt på ham. Barnaby og Troy oppdager at Hadleigh var litt av et mysterium. Han mangler både personnummer, slektninger og vigselsattest, selv om bryllupsfotoet står hjemme hos ham. Når så enda et lik blir funnet har de fått et dobbeltmord å løse.

Operamordet
I landsbyen Ferne Basset blir en eldre innbygger funnet druknet etter først å ha blitt brutalt overfalt. Samtidig, på teatret i Causton, viser en amatøroppsetning av “Amadeus” et vell av intriger,følelser og sladder, og gir begrepet sceneskrekk et helt nytt innhold når et mord nummer to inntreffer.
Specifications
Item No. 1200763
Utgitt 1997
Format DVD
Sjanger Krim
Aldersgrense 11 år
Antall disker 2
Spilletid 5 timer 6 mimutter
Undertekst Norsk, svensk, dansk, finsk, islandsk
Se alt av Mord og Mysterier
    Loading
    Loading